OM STUDIO BAGGER

Hej, jag heter Ankie och du känner kanske igen mig som artisten Ankie Bagger, som slog igenom på 80-talet. Jag uppträder fortfarande med gig så sången och artisteriet är jag fortfarande aktiv med.

Inredning har alltid varit ett stort och roligt intresse för mig. För några år sen fick jag möjligheten att hjälpa en vän som är stylist och inredare på jobb med styling och dekor till stora event, fester och lägenheter. Jag tyckte det var otroligt inspirerande och min kreativa sida fick sig en riktig boost. Jag som alltid hållt på att dekorera, piffa och inreda kände att DET HÄR är något jag även vill jobba med och satsa på framöver vid sidan om artisteriet.

Under åren har jag sen dess både stylat hela hem som varit helt tomma inför försäljning, men även fullt möblerade hem som önskat hjälp med styling och få till det extra snyggt innan de ska fotograferas av mäklare.

Jag har även som inredare hjälpt kunder med sitt boende att lägga till möbler eller detaljer, ta bort, möblera om och piffa till så det blir ett hem eller ett kontor att trivas, leva i och framförallt att må väldigt bra i.

Förutom lägenhetsstyling inför försäljning så har jag dekorerat scener, pressvisningar och bröllopsfester m.m. Kika gärna in under Stylinguppdrag för att se inspiration från mina stylingjobb.

Har du ett helt tomt hem som behöver möbleras upp så hjälper jag dig med det och jag kommer med möbler som soffor, sängar, bord mm men även allt mindre piff som tavlor, belysning, vaser, blommor och kuddar till exempel för att det ska kännas hemtrevligt och bebott ut.

Kanske vill du ha en konsultation för att förändra ditt hem och behöver hjälp med tips och råd, inköp och färgval. Inget konstigt. Alla blir vi lätt hemmablinda. Jag kommer in med nya ögon och ser ditt hem på ett annat sätt. Det hjälper jag dig gärna med.

Priser? Inget uppdrag är det andra likt så jag skräddarsyr varje styling för att det ska bli perfekt just för dig.

Kontakta mig så pratar vi igenom vad som behövs och vilket resultat som önskas. Sänd mig gärna ett sms eller mail så tar jag upp kontakten med dig och det är med mig du har kontakt hela tiden. Jag är personligen involverad från början till slut i hela projektet.

Vill du boka mig på ett gig till en fest så läs gärna mer på min artistsida ankiebagger.com

Ser fram emot att höra av dig!

Ankie Bagger

Studio Bagger hjälper dig med:

– Homestyling inför försäljning av ditt hem
– Homestaging, när du behöver hjälp att fylla ett så gott som tomt hem inför exempelvis en försäljning, vi tar med oss möbler men även småpiff för att göra det till ett hem.
– Inredning/styling. När du behöver hjälp att få till det i ditt hem för att trivas och må bra hemma.

Studio Bagger drivs av Ankie Bagger.